Preview

Moscow Pedagogical Journal

Advanced search

Experimental training of the future e perts on technology of products of pu lic catering in college

Abstract

Article contains a theoretical substantiation successful to formation of a professional knowledge and skills in college of the future experts on technology of products of public catering. Questions of experimen-tal training of students to a touch estimation of food stuffs are considered. The technique of formation of a professional knowledge and skills is determined. Results of experimental work are resulted.

About the Author

O. . Fedoseyeva
Московский областной сельскохозяйственный колледж
Russian Federation


References

1. Дидактика технологического образования. Часть1. / Под ред. П.Р.Атутова. М.: ИОСО РАО, 1997. 230 с.

2. Зименкова Ф.Н. Технология. Справ. пособие. Трудовое обучение. М.: Педагогическое общество России, 2002. 192 с.

3. Крившенко Л.П., Вайндорф-Сысоева М.Е., Юркина Л.В. Методология и методы научного исследования. М.: МГОУ, ООО «Диона», 2007. 85 с.

4. Новожилов Э.Д. Научное исследование. Логика, методология, эксперимент. М.: «Изд-во физикоматематической литературы», 2007. 363 с.

5. Чудинский Р.М. Натурный и модельный эксперимент в познавательной деятельности студентов направления «Технологическое образование». М.: «Школа будущего», 2005. 271 с.


Review

Views: 37


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2949-4990 (Print)
ISSN 2949-4974 (Online)